Heleneholms Martahon

Är du en av dem som är helt frälst av löpning? Som älskar känslan av vinden i ansiktet när du susar fram längst gatorna. Som älskar kraften och styrkan som sprider sig genom kroppen för varje steg framåt. Löpning är en unik sport och det finns mycket fantastiskt med denna aktivitet. Det skapar välmående, styrka och kondition i kroppen som bidrar till en fysisk styrka och uthållighet. Löpning skapar även endorfiner i kroppen och efter ett pass kan du garanterat känna glädjen sprida sig inom dig. Löpning gör dig alltså inte bara friskare och starkare i kroppen utan även lyckligare och gladare. Vill du utmana dig själv är en ide att anmäla dig till ett maratonlopp.

Löpning kan vara fridfullt, det är bara att ta en runda i skogen och njuta av den fina naturen och den friska luften. Löpning kan dock även vara utmanande och du kan passa på att testa dina gränser. Vad klarar din kropp av? Hur hårt kan du pusha dig själv? Du har ofta med inom dig än vad du någonsin skulle kunna tro. Genom att springa ett lopp så får du en fantastisk möjlighet att testa dina egna gränser. Har du länge tänkt på att anmäla dig till ett lopp och testa? Då bör du kolla in Heleneholms Marathon, ett perfekt lopp att springa om du vill ha en rolig upplevelse och utmana dig själv.

Löpning för alla

Löpning har många fördelar. En av dem är att löpning kan utföras på alla platser vid alla tidpunkter, det enda som du behöver är en smärtfri kropp. Det är du som avgör om du kan springa, för alla kan bli en löpare. Är du ännu inte frälst av att springa? Eller vill du bara ha en stor utmaning? Då bör du verkligen utmana dig till Heleneholms Marathon. Det finns ingen bättre motivation till löpningen än att anmäla sig till ett lopp och testa sina egna gränser. Kanske skulle denna utmaningen ge dig en ny lycka i livet och göra dig helt frälst av löpningen? Missa inte chansen.

Heleneholms Martahon

Heleneholm är ett idylliskt litet område beläget i Malmös kommun. Där finns restauranger, häftig arkitektur och alltså mycket att uppleva. Vad passar då bättre än att få uppleva detta samtidigt som du får springa? Heleneholms Marathon gör detta möjligt. Under 42 kilometer får du springa fram genom pittoreska gator, uppleva arkitekturen och utforska Heleneholm tillsammans med en mängd andra löpare. Du bärs fram med hjälp av en härlig och peppande publik och även med hjälp av andra löpare på banan. Passa på att uppleva andra delar av Malmö när du ändå är nere i Skåne. Det är en stad som du inte får missa och nu har du ett bra tillfälle att få åka dit.

Ett lopp för alla

Tycker du det känns för långt att springa hela 42 kilometer på en och samma gång? Har du aldrig sprungit ett maraton tidigare? Var inte orolig, det finns en första gång för allt. Har du någon form av träningsvana så kommer du garanterat att ta dig i mål och på vilken tid det bestämmer du. Tycker du ändå att ett helt maraton känns för tufft så kan du även välja att springa Heleneholms halvmaraton. När du har testat på upplevelsen och klarat av det så kanske du känner dig redo för ett helt maraton nästa gång. Du kommer komma lång med hjälp av adrenalinkicken som kommer bära fram din kropp.

Anmäl dig till Heleneholms Marathon.

Missa inte chansen utan anmäl dig till Heleneholms Marathon redan idag. Den 13 april är det dags för alla löpare att rada upp sig vid startlinjen och bege sig iväg. Du kan anmäla dig antingen till deras halvmaraton eller vanliga maraton. För endast 350 kronor för hela distansen och 250 kronor för halva distansen så får du en upplevelse för livet. Vem vill inte kunna skryta med att ha sprungit ett maraton för kollegorna i lunchrummet? Gå in på hemsidan till Heleneholms IF, som arrangerar detta maraton, och anmäl dig redan idag. Det går snabbt och lätt och sedan har du ditt livs lopp framför dig.

Leave a Comment